Рецепт можна віднести до категорії "рукозадих" і для людей, які з кулінарією на "ви".
Картоха матиме смачну скоринку. Їсти можна руками "as is", або як гарнір.
Все що вам для цього потрібно окрім картошки:
-солодка паприка;
-"трави", або тим"янек;
-олія, бажано оливкова;
-сіль;
Час готування разом із випіканням - 1 година.
0. Включаємо духовку розігріватись до ~190 градусів;
1. Картоху миєм, нарізаємо як на фото;
2. готуємо спеції і заливаємо олією, перемішуємо;
3. викладаємо картошку, гарно перемазуючи її з усіх боків руками, або пензликом;
4. Ставимо в духовку на 40-45хв;
Для любителів хрумкої скоринки і щасливих власників духовок з конвекцією - можна на останні 5хв включити режим конвекції.
*ушел готовить*
ВідповістиВидалити